Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Легіон “Свобода России” обіцяє сюрпризи до “виборів Путіна”: наразі бої йдуть на Бєлгородщині

фото з ТГ легіону “Свобода России”

У легіоні “Свобода России” кажуть, що російські добровольчі формування ведуть бої з регулярною армією РФ у п’ятьох населених пунктах Бєлгородської області.

Джерело: доброволець Олексій Барановський з позивним “Лютик” в ефірі національного телемарафону, цитує “Укрінформ”

Деталі: “Лютик” розповів, що село Тьоткіно у Курській області знаходиться в епіцентрі усіх воєнних дій, а також бойові зіткнення відбуваються і в інших населених пунктах.

Реклама:

Пряма мова: “Зараз ситуація нестабільності поширюється і на сусідні населені пункти, і не лише у Курській області, але і у Бєлгородській області. Там теж більше трьох, скоріше можна говорити про п’ять населених пунктів, де відбуваються бойові зіткнення між добровольчою армією і військами Путіна…

Це все приурочено до так званих виборів. Електоральної процедури, яка завтра почнеться по узурпації влади Володимиром Путіним в черговий раз. Ми, як небайдужі громадяни Росії, вирішили таким чином висловити свою політичну волю, своє ставлення до цих виборів і режиму Володимира Путіна. Ми взяли засоби для голосування (посміхається – ред.) і усі сюрпризи почнуться завтра, оскільки завтра вибори”.

Що передувало: Російські добровольці анонсували удари по військових позиціях РФ у Бєлгороді та Курську та закликали місцевих жителів евакуюватися.

ВІДЕО ДНЯ

Передісторія: 

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *