Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій на 09 квітня 2024 – ситуація на фронті

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 56 бойових зіткнень, ворог завдав чотири ракетних та 97 авіаційних ударів, здійснив 92 обстріли з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Карта бойових дій в Україні на 9 квітня 2024

Ситуація в Україні на 9 квітня 2024

На Лиманському напрямку наші воїни відбили одну атаку противника в районі населеного пункту Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 14 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Кліщіївка, Андріївка, Ступочки Донецької області.

Зараз дивляться

На Авдіївському напрямку відбито шість атак у районі населених пунктів Бердичі, Уманське, Невельське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка та Новомихайлівка. Ворог 26 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог двічі атакував позиції наших захисників у районі населеного пункту Старомайорське Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку протягом минулої доби окупанти здійснили шість безуспішних атак позицій наших військ.

Втрати РФ у війні на 9 квітня 2024

  • особового складу ‒ близько 449250 (+850) осіб,
  • танків ‒ 7110 (+23) од,
  • бойових броньованих машин ‒ 13620 (+45) од,
  • артилерійських систем – 11386 (+30) од,
  • РСЗВ – 1039 од,
  • засобів ППО ‒ 753 (+2) од,
  • літаків – 347 од,
  • гелікоптерів – 325 од,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 9033 (+37) од,
  • крилатих ракет ‒ 2065 од,
  • кораблів /катерів ‒ 26 од,
  • підводних човнів – 1 од,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 15181 (+71) од,
  • спеціальна техніка ‒ 1868 (+1) од.

Повномасштабна війна в Україні триває вже 776-ту добу. За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Джерело: Генштаб ЗСУ, ISW

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Протягом останньої доби було зареєстровано 56 бойових зіткнень та безліч атак з боку ворога. Всього ворог здійснив чотири ракетних та 97 авіаційних ударів, а також здійснив 92 обстріли з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Ця інформація відображає жорстокість та напруженість бойових дій, які тривають в Україні.

Зокрема, на Лиманському напрямку наші війська успішно відбили одну атаку в районі населеного пункту Терни Донецької області. На Бахмутському напрямку також було відбито 14 атак у районах різних населених пунктів. Тривають бої на Авдіївському та Новопавлівському напрямках. Ворог намагався прорвати оборону наших військ, але сили оборони стримують його наступ.

Необхідно зазначити, що ці інформаційні дані вказують лише на те, що відбулося протягом останньої доби. Ситуація може продовжувати швидко змінюватися і неможливо передбачити, що може бути далі.

Також важливо відзначити високі втрати ворога. Особовий склад РФ втратив майже 450 000 осіб, а автомобільна техніка та автоцистерни були знищені у значній кількості. Це свідчить про успішність оборонних дій наших військ та ефективність їхньої боротьби.

Загалом, повномасштабна війна в Україні триває вже 776-ту добу. Це тривалий період, який супроводжується жорстокістю та небезпекою для всього населення. Необхідно подальше спостереження та аналіз, щоб зрозуміти, які можуть бути наслідки цих бойових дій та як Україна може реагувати на них. Важливо тримати під контролем дані про ситуацію в містах та місцях бойових дій, щоб бути в курсі останніх подій.

Джерело: Генштаб ЗСУ, ISW

Джерело: fakty.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *