Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій в Україні станом на 18 квітня | Chas.News

Протягом минулої доби відбулося 87 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 57 авіаційних удари, здійснив 89  обстрілів з РСЗВ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки.

На Куп’янському напрямку ворог 4 рази атакував наші позиції в районі населеного пункту Новосергіївка Харківської області.

На Лиманському напрямку Силами оборони відбито 3 атаки в районах населених пунктів Невське Луганської області та Терни Донецької області.

На Бахмутському напрямку українськими воїнами відбито 24 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Виїмка, Роздолівка, Часів Яр, Новий, Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку  захисниками відбито 19 атак в районах населених пунктів Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине, Новокалинове, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське та Новоукраїнка Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Водяне, Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації,  23 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку окупанти, за підтримки авіації, 5 разів атакували позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, російські загарбники здійснили 3 безуспішні атаки на позиції наших військ.

Водночас, українські воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника.  Підрозділами ракетних військ завдано ураження по складу боєприпасів та іншому важливому об’єкту противника.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Огляд і спростування пропаганди за 11—17 квітня

Протягом минулої доби відбулося 87 бойових зіткнень, повідомляє Генштаб ЗСУ. Ворог завдав 4 ракетних та 57 авіаційних ударів, а також здійснив 89 обстрілів з РСЗВ. Оперативна обстановка на Волинському та Поліському напрямках залишається стабільною, без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах і проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ на небезпечні напрямки.

Західна Україна, зокрема Куп’янський і Лиманський напрямки, продовжують бути активними точками конфлікту. Ворог 4 рази атакував позиції в районі Новосергіївки Харківської області на Куп’янському напрямку. Також, Сили оборони відбили 3 атаки на Лиманському напрямку в районах населених пунктів Невське Луганської області та Терни Донецької області. Бачимо, що оборонні сили успішно стримують ворога і відбивають атаки.

На Бахмутському напрямку ворожі атаки активізувались і продовжувалися в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області та Роздолівка, Виїмка Донецької області. Спостерігається спроба ворога покращити своє тактичне положення за підтримки авіації.

Авдіївський напрямок також є яскравим прикладом активної оборони з боку українських воїнів. Захисники відбили 19 атак в районах населених пунктів Семенівка, Новобахмутівка, Очеретине та інших.

Херсонський напрямок залишається напруженим. Ворог не відмовляється від свого наміру вибити українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. За минулу добу, російські загарбники здійснили 3 напади на позиції наших військ і несуть великі втрати.

Варто зазначити, що українські воїни активно діють і завдають ворогу втрат в живій силі та техніці. Авіація Сил оборони провела удари по 8 районах зосередження противника, а підрозділи ракетних військ завдали уражень по важливих об’єктах противника. Таким чином, українські воїни показують високу бойову готовність та ефективність у протидії агресору.

Продовжуючи стежити за останніми новинами, варто слідкувати за офіційними джерелами і аналітичними центрами, що надають об’єктивну та достовірну інформацію. Ці новини показують, що конфлікт у Восточній Європі залишається актуальним і проблематичним, але українські сили продовжують боротьбу за свою незалежність та територіальну цілісність.

Джерело: chas.news

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *