Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій на 26 березня 2024 – ситуація на фронті

Фото: Генштаб ЗСУ

Протягом минулої доби відбулося 57 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 59 авіаційних ударів, здійснив 106 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах.

Карта бойових дій в Україні на 26 березня 2024

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

ISW

Ситуація в Україні на 26 березня 2024

На Куп’янському напрямку Сили оборони відбили 1 атаку противника в районі населеного пункту Іванівка Харківської області.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 15 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Терни, Ямполівка, Роздолівка та північніше Веселого Донецької області.

Зараз дивляться

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 4 атаки ворога в районі населеного пункту Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 4 атаки ворога в районах населених пунктів Бердичі та Первомайське Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районі населеного пункту Новомихайлівка, де ворог 22 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 4 рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області; південно-західніше Білогір’я та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Але протягом минулої доби наступальних (штурмових) дій не вів.

Втрати РФ на 26 березня 2024

  • особового складу ‒ близько 438160 (+770) осіб,
  • танків ‒ 6893 (+6) од,
  • бойових броньованих машин ‒ 13207 (+24) од,
  • артилерійських систем – 10904 (+27) од,
  • РСЗВ – 1019 (+1) од,
  • засобів ППО ‒ 727 (+1) од,
  • літаків – 347 (+0) од,
  • гелікоптерів – 325 (+0) од,
  • БПЛА оперативно-тактичного рівня – 8553 (+14),
  • крилатих ракет ‒ 2014 (+4),
  • кораблів /катерів ‒ 26 (+0) од,
  • підводних човнів – 1 (+0) од,
  • автомобільної техніки та автоцистерн – 14498 (+44) од,
  • спеціальної техніки ‒ 1789 (+4).

Повномасштабна війна в Україні триває вже 762-гу добу.

За ситуацією в містах можна стежити на інтерактивній карті бойових дій в Україні та карті повітряних тривог в Україні.

Джерело: ISW, Генштаб ЗСУ
ЗСУ, Карта

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

За останню добу ситуація на фронті в Україні залишається напруженою, з 57 бойовими зіткненнями, а ворожа армія продовжує завдавати численні удари по позиціях українських військ та населених пунктах. За даними Генштабу ЗСУ, ворог здійснив 4 ракетних та 59 авіаційних ударів, а також 106 обстрілів з РСЗВ.

По розміщених на карті бойових дій можна побачити, що найбільші активність противника спостерігається на Лиманському напрямку, де вони провели 15 атак в районах різних населених пунктів. Також, ситуація в Україні є складною на Куп’янському, Бахмутському, Авдіївському, Новопавлівському та Оріхівському напрямках. На жаль, загальна картина відображає продовжуючийся ескалацію конфлікту та невідповідність режиму припинення вогню.

За відомостями Генштабу ЗСУ, втрати ворожої сторони продовжують зростати. За останню добу, було знищено 770 осіб з особового складу РФ та її найманців, а також 6 танків, 24 броньовані машини, 27 артилерійських систем та інше спорядження. Ці втрати свідчать про ефективність заходів українських ЗСУ та оборонних сил.

Конфлікт в Україні триває уже 762-й добу, і, на жаль, немає ознак того, що він може закінчитися найближчим часом. Значна активність противника, а також постійні порушення режиму припинення вогню свідчать про те, що сторони поки не можуть досягти мирного врегулювання конфлікту. Метою армії України залишається захист територіальної цілісності та суверенітету країни, але несмотря на все, околоиший мир всё же не особо должен беспокоиться за будущее этой страны.

Джерело: fakty.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *