Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій в Україні станом на 26 квітня 2024 року | Chas.News

Протягом минулої доби відбулося 114 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 4 ракетних та 75 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з РСЗВ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону.

На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 10 атак в районах населених пунктів Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області.

На Лиманському напрямку ворог провів 20 атак в районах населених пунктів Дружелюбівка Харківської області; Макіївка, Серебрянське лісництво Луганської області; Торське, Терни, Зарічне Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 26 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Миколаївка, Виїмка, Спірне, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито понад 30 атак в районах населених пунктів Очеретине, Уманське, Невельське, Керамік, Бердичі, та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Побєда, Новомихайлівка, Водяне Донецької області, де ворог 19 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 2 рази атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби здійснив 3 безуспішні атаки позицій наших військ.

Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по двом пунктах управління, восьми районах зосередження особового складу та трьох зенітно-ракетних комплексах противника.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Верховна Рада підтримала створення реєстру постраждалих людей через агресію рф

Протягом минулої доби в Україні відбулося 114 бойових зіткнень, під час яких ворог завдав 4 ракетних та 75 авіаційних ударів, а також здійснив 66 обстрілів з РСЗВ. Ці дані стали відомі з повідомлення Генштабу ЗСУ.

Стан справ на фронті можна відстежувати за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній позначені території, які були звільнені за два останні тижні (синій колір), раніше звільнені території (зелений колір), окуповані території (червоний колір) та території, на яких потрібні уточнення (рожевий колір).

Згідно з останніми звітами, Волинський та Поліський напрямки наразі не мають суттєвих змін в оперативній обстановці, тоді як на Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність і проводить диверсійні дії в прикордонних районах. Потрібно зрозуміти, що ця активність ворога на північних напрямках може мати на меті не допустити перекидання військ на загрозливі напрямки.

Крім того, інформація йде про атаки відбиті на Куп’янському, Лиманському і Бахмутському напрямках, в яких наші воїни активно відбивалися від нападів противника. Особлива увага зосереджена на активності на Авдіївському напрямку, де наші захисники продовжують відбивати атаки та стримувати ворожий просування.

Наступна інформація стосується обстрілів і атак, які мали місце на Новопавлівському, Оріхівському та Херсонському напрямках. Ворог проводив атаки в областях багатьох населених пунктів, але наші воїни ефективно відбивали ці напади, не дозволяючи ворогу прорвати оборонні позиції.

У цілому, хоча ворог зберігає свою активність і здійснює численні атаки, українські сили продовжують завдавати значних втрат вражаючим силам та техніці противника. Також варто відзначити, що авіація Сил оборони активно здійснює удари по об’єктах противника.

У кінці статті згадується, що Верховна Рада підтримала створення реєстру постраждалих людей через агресію РФ. Це може свідчити про те, що Україна активно займається створенням механізмів соціальної підтримки громадян, які постраждали внаслідок російської агресії.

Джерело: chas.news

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *