Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

За добу на фронті відбулось 125 бойових зіткнень: карта бойових дій на 6 травня

Ворог не припиняє намагатись наступати та повернути контроль над вже звільненими територіями. Протягом минулої доби відбулося 125 бойових зіткнень.

Дивіться також “Азову” – 10 років: шлях від Чорного корпусу до легендарної бригади

Ситуація на напрямках фронту

Ситуація на Куп’янському напрямку: дивіться карту

Наші воїни успішно відбивають атаки: дивіться карту

На Авдіївському напрямку відбивають атаки: дивіться карту

Ситуація на Оріхівському напрямку: дивіться карту

Наші воїни завдають ворогу втрат

  • Водночас наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.
  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 13 районах зосередження особового складу та 4 зенітно-ракетних комплексах противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу, 3 радіолокаційних станціях, 2 засобах протиповітряної оборони, 2 артилерійських засобах та 3 інших важливих об’єктах противника.

Діючий конфлікт на сході України

Статистика останньої доби свідчить про непрекращающиеся бойові дії на сході України, де Українські Збройні Сили продовжують боротися зі збройними силами Росії і проросійськими повстанцями. Загалом за добу відбулося 125 бойових зіткнень, що свідчить про наступ і повернення контролю над вже звільненими територіями з боку ворога.

Аналіз ситуації на напрямках фронту

Поліський та Волинський напрями залишаються практично без змін в оперативній обстановці. Однак на Сіверському та Слобожанському напрямах противник продовжує зберігати свою військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання українських військ із загрозливих напрямків, а також нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону.

Куп’янський напрямок є одним з активних напрямків української оборони, де в українських військових вдалося відбити 14 атак в районах населених пунктів Синьківка, Піщане (Харківська область), а також Берестове й Стельмахівка (Луганська область).

На Лиманському напрямку війська противника атакували наші позиції 6 разів в районах населених пунктів Невське (Луганська область), Новосадове, Торське (Донецька область). Бахмутський напрямок також не залишився без уваги противника, на тому напрямку 36 атак було відбито в районах населених пунктів Білогорівка (Луганська область) та Верхньокам’янське, Спірне, Кліщіївка, Виїмка, Новий, Роздолівка, Іванівське та Андріївка (Донецька область).

Авдіївський напрямок був під особливим напруженням, де українські військові опору противника відбили 31 атаку в районах населених пунктів Новоолександрівка, Новопокровське, Уманське, Яснобродівка та Нетайлове.

На Новопавлівському напрямку російські війська неуспішно намагалися прорвати оборону Українських Збройних Сил близько 27 разів в районах Костянтинівка, Красногорівка, Водяне та Урожайне.

Оріхівський напрямок також був під вогнем ворожих атак, де росіяни атакували наші позиції 6 разів в районах Старомайорськ (Донецька область) та Роботиного (Запорізька область).

На Херсонському напрямку ситуація не змінюється, противник продовжує намагатися вибити українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. За останню добу російські окупанти здійснили 3 безуспішні атаки на позиції наших військ.

Сила української оборони

Українські Збройні Сили активно відстоюють свої позиції та завдають значні втрат ворогу. За допомогою авіації та ракетних військ, наші військові здійснили удари по численних районах зосередження особового складу та зенітно-ракетних комплексах противника. Особливо успішними заходами були ураження по районах зосередження особового складу, радіолокаційних станціях, засобах протиповітряної оборони, артилерійських засобах та інших важливих об’єктах противника.

За допомогою цієї стратегії, Сили оборони вдаються до стримання ворога по всій лінії зіткнення. Це призводить до виснаження противника та нанесення максимальних втрат у його живій силі та техніці.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *