Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій в Україні станом на 7 квітня | Chas.News

Протягом минулої доби відбулося 57 бойових зіткнень. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку нашими воїнами відбито 7 атак противника в районі населеного пункту Терни.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 14 атак в районах населених пунктів Білогорівка, Верхньокам’янське, Виїмка, Спірне, Богданівка, Кліщіївка.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 5 атак в районах населених пунктів Новокалинове, Бердичі та Нетайлове.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка і Георгіївка, де противник, за підтримки авіації, 21 раз намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 2 рази атакував позиції наших захисників в районах Старомайорського та Роботиного.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра і протягом доби здійснив 5 безуспішних атак.

Авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та одному зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 2 районах зосередження озброєння та військової техніки, 1 пункту управління БпЛА, 1 артилерійській системі та 1 станції РЕБ противника.

Ворог завдав 10 ракетних та 88 авіаційних ударів, здійснив 71 обстріл з РСЗВ. Під артилерійським вогнем були понад 100 населених пунктів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Україна отримала від Литви командно-штабні машини M577 (фото)

Україна продовжує воювати проти сепаратистів

За останню добу в Україні відбулося 57 бойових зіткнень з противником. Інформацію надала Генеральний штаб Збройних Сил України. Це свідчить про те, що конфлікт на сході країни продовжується, не дивлячись на мирні домовленості і початок втягнення зброї з лінії зіткнення.

Ситуація на різних напрямках

За останніми звітами, ситуація на Волинському та Поліському напрямках залишається без суттєвих змін. Це може свідчити про те, що обидві сторони зосереджують свої сили на інших частинах фронту.

Противник продовжує зберігати свою військову присутність та проводити диверсійну діяльність на Сіверському та Слобожанському напрямках. Це може свідчити про його намір збільшити напруженість на цих напрямках і затримати або використати сили противника у разі наступу на інших напрямках.

У той же час, на Куп’янському напрямку не зафіксовано наступальних дій противника. Це може означати, що противник вважає цей напрямок менш важливим і зосереджує свої сили в інших районах.

Важливі події на інших напрямках

На Лиманському напрямку війська змогли відбити сім атак противника в районі населеного пункту Терни. Це свідчить про наполегливу спробу противника прорвати оборону на цьому напрямку.

Бахмутський напрямок також став місцем жорстких баталій. Наші війська змогли відбити 14 атак противника в районах населених пунктів Білогорівка, Верхньокам’янське, Виїмка, Спірне, Богданівка, Кліщіївка. Це свідчить про упорність боротьби за контроль над цими стратегічно важливими територіями.

На Новопавлівському напрямку ворог намагався прорвати оборону сил оборони в районах Новомихайлівка і Георгіївка. Часті спроби проникнення свідчать про важливість цього напрямку та спробу противника вибити українські війська з цих позицій.

Також варто звернути увагу на Херсонський напрямок, де противник продовжує намагатися вибити українські підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. П’ять безуспішних атак за останню добу свідчать про напруженість на цьому напрямку і важливість контролю над цими територіями для обидвох сторін.

Військова техніка і авіація протиніка

Варто зазначити, що Сили оборони України успішно завдали ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Це свідчить про те, що Україна володіє потужною артилерією та авіацією, які можуть протистояти ворогові та забезпечувати безпеку своїм військам на фронті.

Противник також не залишається поза увагою і завдає ракетних та авіаційних ударів по українським позиціям. Це може призвести до значних людських та матеріальних втрат і підвищити напруженість на фронті.

Висновок

Після аналізу звіту від Генерального штабу Збройних Сил України, можна зробити висновок, що конфлікт на сході України не збирається скоро закінчитися. Противник продовжує проводити активність на багатьох напрямках, що свідчить про його наполегливу спробу збереження контролю над певними територіями. Саме тому, важливо надавати допомогу та підтримку українським військам, які знаходяться під постійним атаками і загрозою з боку противника.

Джерело: chas.news

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *