Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій в Україні станом на 20 квітня | Chas.News

Протягом минулої доби відбулося 102 бойових зіткнення. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність.

На Куп’янському напрямку ворог наступальних (штурмових) дій не вів.

На Лиманському напрямку окупанти 13 разів атакували позиції наших захисників в районах населених пунктів Твердохлібове, Кремінна Луганської області та Ямполівка, Терни, Торське Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 23 атаки в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Часів Яр, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 31 атаку в районах населених пунктів Новокалинове, Очеретине, Бердичі, Уманське, Новобахмутівка Первомайське, Невельське.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Новомихайлівка, Побєда, Урожайне, де ворог, за підтримки авіації, 23 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 5 разів атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області та північно-західніше Вербового Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби ворог здійснив 7 безуспішних атак на позиції наших військ.

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 6 районах зосередження особового складу та 1 пункту управління противника.

Ворог завдав 29 ракетних та 67 авіаційних ударів, здійснив 67 обстрілів з РСЗВ. Під артилерійським вогнем були понад 120 населених пунктів.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Палата представників зробила перший крок для схвалення допомоги Україні на $61 млрд

Протягом минулої доби Генштаб ЗСУ повідомив про відбулися 102 бойові зіткнення на різних напрямках. Це вказує на те, що конфлікт на Донбасі продовжується та має значний рівень насилення. Ця інформація є тривожною та нагадує про загрозу безпеці населення та стабільності в регіоні.

Оперативна обстановка на Волинському та Поліському напрямках залишається стабільною і не супроводжується суттєвими змінами. Однак, на Сіверському та Слобожанському напрямках ворог продовжує мати військову присутність у прикордонних районах та проводити диверсійну діяльність. Це свідчить про те, що режим тиші на цих напрямках є незрівняним та потребує підтримки і контролю з боку української армії.

На Куп’янському напрямку ворог не здійснював наступальних дій, що може свідчити про стратегічний розподіл сил та фокусування на інших напрямках атаки. Але на Лиманському напрямку окупанти неабияк активізувались, атакуючи позиції наших захисників у різних населених пунктах. Це може вказувати на зміну тактики ворога та спробу прориву оборончих ліній у цьому районі.

Бійці на Бахмутському напрямку вдалося відбити 23 атаки в різних населених пунктах. Це свідчить про високу готовність та ефективність української армії в цьому районі. А на Авдіївському напрямку нашими захисниками було відбито навіть 31 атаку. Це ще раз підтверджує нашу міцну оборонну позицію та готовність до відбиття будь-яких агресорських дій.

Однак, ситуація на Донбасі залишається нетривкою та напруженою. Ворог продовжує здійснювати атаки та використовувати ракетні комплекси, що загрожує безпеці населення та загостренню конфлікту. Резолютивні дії з боку міжнародної спільноти можуть бути визначальним кроком у зупиненні агресії та досягненні миру на Донбасі.

Джерело: chas.news

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *