Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Харків

У Харкові пролунали вибухи, росіяни атакували місто балістикою

У ніч з 26 на 27 квітня Харківську область стихійно обстрілювали російські сили, що спровокувало тривогу у місті. Повідомлення про вибухи почали з’являтися о 0:30, інформацію також підтвердили місцеві пабліки та представники Суспільного мовлення. Харківський міський голова Ігор Терехов і начальник Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов негайно закликали жителів міста приховуватися у найближчих укриттях. Відео з моменту вибуху було опубліковане пабліком “Харьков Life | Харків”. Хоча повітряна тривога була скасована після півгодини, на сьогоднішній ранок небо над Харківщиною було чистим. Вчора, 26 квітня, також було повідомлено про обстріли російськими силами селища Дергачі, де постраждали діти та дорослі.

Сьогодні, 27 квітня, близько пів на першу годину ночі у Харкові пролунали вибухи. Про це повідомили кореспонденти “Суспільного” та місцеві пабліки.

Перед тим, у 0.30, на Харківщині оголосили повітряну тривогу.

Моніторинговий паблік “Чому тривога | Радар”” каже, що росіяни обстрілюють Харків балістикою.

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

“Харків під ударом! Ворог бʼє по місту. Вже кілька вибухів”, – повідомив у Telegram у 0.33 Харківський міський голова Ігор Терехов.

“Окупанти завдають ударів! Будьте в укриттях!”, – закликав у цей же час начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Паблік “Харьков Life | Харків” опублікував відео того моменту, коли у Харкові пролунав вибух.

Близько першої години ночі повітряну тривогу на Харківщині скасували, вона тривала тут близько півгодини. Станом на цей час небо над усією Україною – чисте.

Раніше повідомлялося, що вчора, 26 квітня, росіяни обстріляли Дергачі Харківської області, постраждали дівчатка 16 та 5 років, хлопчик 4 років та жінка 52 років. 

Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Джерело: zn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *