Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Вінниця

Повітряні Сили повідомили про тривогу та розкрили причину: деталі оновлено

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки, повідомляють Повітряні Сили ЗС України. Спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку, що створює загрозу застосування авіаційних засобів ураження. Оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині, але знову лунають звуки сирени. Тривога пов’язана із загрозою застосування балістичного озброєння. У таких ситуаціях дуже важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про відбій. Збереження життя та здоров’я є найважливішим завданням у таких ситуаціях.

Оголошено повітряну тривогу на Вінниччині через ракетну небезпеку

На Вінниччині оголошено повітряну тривогу через загрозу ракетної небезпеки, повідомляють Повітряні Сили ЗС України.

Активність ворожої авіації на східному напрямку

У повідомленні зазначено, що спостерігається активність ворожої тактичної авіації на східному напрямку, що створює загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

О 9:28 оголошено відбій повітряної тривоги, але о 9:31 знову лунають звуки сирени. За новими даними, тривога пов’язана із загрозою застосування балістичного озброєння.

О 10:08 оголошено відбій повітряної тривоги на Вінниччині.

Важливо дотримуватись сигналів повітряної тривоги

Звертаємо увагу, що необхідно серйозно ставитись до сигналів повітряної тривоги та залишатись в укриттях до отримання сигналу про відбій.

Висновок автора сайту

У ситуації повітряної тривоги на Вінниччині, важливо бути пильними та дотримуватись всіх інструкцій безпеки. Збереження життя та здоров’я є найважливішим завданням у таких ситуаціях.

Джерело: myvin.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *