Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Шоу Бізнес

Тарантіно написав сценарій заключного фільму у своїй кар’єрі

Фото: Tony Barson/FilmMagic

Квентін Тарантіно завершив сценарій свого останнього фільму, який планує зняти цієї осені

Дія фільму відбувається у Лос-Анджелесі кінця 1970-х років, а в центрі сюжету буде жінка, можливо, американська журналістка та кінокритик Полін Кейл.

Квентін Тарантіно завершив сценарій свого останнього фільму, який планує зняти цієї осені. Про це у вівторок, 14 березня, повідомляє The Hollywood Reporter.

 

Сценарій маю назву Кінокритик. Дія картини відбувається наприкінці 1970-х років у Лос-Анджелесі, головний герой – дівчина.

 

“Ймовірно, історія буде зосереджена на американській журналістці Полін Кейл, яку називають одним із найвпливовіших кінокритиків в історії. Наприкінці 1970-х Кейл працювала консультантом у Paramount, цей період збігається з місцем дії сценарію”, – зазначає видання.

 

На даний момент режисер не уклав контракт із якоюсь студією. За даними джерел видання, фільм може вийти за участю Sony. Компанія вже відповідала за останній проект Тарантіно Якось у Голлівуді.

 

Режисер довгий час говорив про те, що хотів зняти лише 10 фільмів та піти на пенсію до 60 років. На даний момент він зняв дев’ять картин, а цього місяця йому виповнюється 60. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

Source: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *