Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Андрій Шевченко оцінив тріумф збірної України над боснійцями у півфіналі плейоф відбору Євро-2024

Президент Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Шевченко прокоментував перемогу збірної України над командою Боснії і Герцеговини в півфінальному матчі плейоф відбору до Євро-2024.

Поєдинок на стадіоні “Біліно Поле” в боснійському місті Зениця завершився з рахунком 1:2 на користь українців. Команда Сергія Реброва пропустила першою, але потім завдяки голам Романа Яремчука та Артема Довбика здійснила камбек і здобула путівку до фіналу плейоф за вихід на континентальну першість.

“Вітаю збірну Україну з дуже важливою перемогою. Команда показала характер і боролася до останньої хвилини – молодці. Попереду вирішальний поєдинок у Вроцлаві зі збірною Ісландії. Ідемо до мети”, – написав Шевченко на своїй сторінці в Instagram.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Andriy Shevchenko (@andriyshevchenko)

Раніше повідомлялося, що завдяки успіху в грі з боснійцями Ребров став рекордсменом за кількістю вольових перемог на чолі збірної України.

У фіналі плейоф відбору до Євро-2024 “синьо-жовті” розіграють путівку на чемпіонат Європи з Ісландією, яка в іншому півфіналі розгромила Ізраїль (4:1).

Матч Україна – Ісландія відбудеться у вівторок, 26 березня, на стадіоні “Тарчинський Арена Вроцлав” у польському Вроцлаві. Стартовий свисток пролунає о 21:45 за київським часом.

Нагадаємо, в разі виходу до фінального турніру Євро-2024 збірна України зіграє там у групі E проти Бельгії, Словаччини та Румунії.

Матчі фінального турніру Євро-2024 від 14 червня до 14 липня 2024 року відбуватимуться в Німеччині.

Читайте також:

Тренер збірної Боснії і Герцеговини відреагував на поразку від українців у плейоф відбору Євро-2024

“Вийшло фантастично”: Яремчук висловився про свій гол і перемогу збірної України над боснійцями

Ребров прокоментував перемогу збірної України над боснійцями у півфіналі плейоф відбору Євро-2024

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *