Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

OnePlus Ace 3V: The First Smartphone with Snapdragon 7+ Gen 3

Представлено OnePlus Ace 3V – перший смартфон з процесором Snapdragon 7+ Gen 3

Не минуло багато часу після анонсу процесора Snapdragon 7+ Gen 3, як вже з’явився перший смартфон з ним – OnePlus Ace 3V.

За даними Android Authority, цей смартфон вже доступний для покупки в Китаї. Модель з 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ сховищем коштує приблизно $277, а варіант з 16/512 ГБ – $360.

Смартфон Ace 3V має 6,74-дюймовий OLED-екран з частотою оновлення 120 Гц. Завдяки процесору Snapdragon 7+ Gen 3 він також отримав підтримку генеративного штучного інтелекту, наприклад Gemini Nano, і вражає потужністю за свою ціну.

Крім того, Ace 3V оснащений акумулятором ємністю 5550 мА-год з підтримкою швидкої зарядки на 100 Ват. За словами OnePlus, смартфон можна зарядити до 100% всього за 26 хвилин.

Що стосується камер, то тут все просто. Ззаду смартфона розміщено дві лінзи: основна – 50 МП і додаткова ультраширока – 8 МП. Можливо, вони не здивують неймовірними результатами, але це не є головною перевагою цього смартфона.

Представлено OnePlus Ace 3V – перший смартфон із чипом Snapdragon 7+ Gen 3

OnePlus Ace 3V також підтримує Wi-Fi 6, Bluetooth 5.4, інфрачервоний бластер, NFC та має захист від води й пилу за стандартом IP65. Він працює на ColorOS 14, що базується на Android 14.

Висновок

Наразі невідомо, коли Ace 3V з’явиться на міжнародних ринках, але коли це станеться, він пройде невеликий ребрендинг і буде називатися OnePlus Nord 4.

Цитата автора сайту:

“OnePlus Ace 3V – це перший смартфон з процесором Snapdragon 7+ Gen 3, який вражає своєю потужністю та доступною ціною.”

Джерело: mezha.media

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *