Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Боєць, який спарингував з Усиком і Ф’юрі, переглянув свою прогнозу на їхній бій

Мартін Баколе висловив свою думку про бій між Ф’юрі та Усиком

Претендент на титул чемпіона світу в надважкій вазі, конголезький боксер Мартін Баколе (20-1, 15 KO), поділився своїми думками щодо майбутнього поєдинку між володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф’юрі (34-0-1, 24 KO) та чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Баколе визнав, що це складне питання. Він бачить бій як 50/50. За його словами, якщо бій закінчиться за очками, то переможець буде Усик. Але якщо буде нокаут, то він ставить на Ф’юрі. Він пояснив свою думку тим, що Ф’юрі має виправити свої помилки після бою з Нганну. Баколе вважає, що якщо Ф’юрі зупинить Усика, то це доведе, що його попередній бій був просто помилкою і він не взяв його серйозно.

Баколе визнав, що прогнозувати результат такого поєдинку дуже складно, оскільки Усик – боксер світового класу з елітним рухом. Але він також відзначив, що Ф’юрі – “Циганський король” і вважає, що можлива нічия.

Раніше Баколе вже говорив, що Ф’юрі має більше шансів на перемогу як за очками, так і достроково.

Висновок

Мартін Баколе поділився своїми думками про майбутній бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком. Він вважає, що це складне питання і бачить бій як 50/50. Баколе ставить на Ф’юрі у випадку нокауту, але визнає, що Усик – світовий клас і має елітний рух. Він також вважає, що можлива нічия. Остаточний результат бою стане великим сюрпризом для всіх.

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *