Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

ЧС з хокею. Збірна України стартувала з розгромної перемоги

Збірна України з хокею стартувала на чемпіонаті світу у Дивізіоні 1B. Першим суперником була збірна Естонії, зустріч завершилася з рахунком 8:0 на користь команди Дмитра Христича.

У стартовому періоді Україна оформила одну шайбу силами Олександра Пересунька, проте все було не так уже й просто. В одному моменті форвард естонців влучив у поперечину, а судді дивилися епізод, підозрюючи, що шайба перетнула лінію воріт.

Проте, загалом, усе стало зрозуміло, коли Україна на старті другої 20-хвилинки оформила дві шайби за 11 секунд. Спершу у більшості відзначився Садовіков, а потім забив Денискін. До кінця періоду рахунок 4:0 встиг зробити Трахт. Зазначимо, що Україна один раз діяла у меншості 3 на 5, але зуміла відбитися.

У заключному періоді українці вимкнули активний пресинг, а наставник почав все частіше залучати гравців третьої та четвертої ланки. Що не завадило закинути ще чотири шайби та перемогти з розгромним рахунком.

Найкращим гравцем став форвард Пересунько, який набрав три (1+2) очки. По два пункти набрали Ратушний, Денискін, Садовіков та Янішевський.

У неділю Україна зіграє проти Нідерландів, які стартовий матч програли Китаю 0:3.

Чемпіонат світу з хокею. Дивізіон 1B

Естонія – Україна 0:8 (0:1, 0:3, 0:4)

Шайби: 11:44 Пересунько (Ратушний, Мазур) – 0:1, 21:36 Садовіков (Захаров, Лялька – більш.) – 0:2, 21:47 Денискін (Ратушний, Фадєєв) – 0:3, 25:26 Трахт (Пересунько, Пангелов-Юлдашев) – 0:4, 47:27 Кривошапкін (Ворона) – 0:5, 52:41 Мережко (Пересунько, Толстушко) – 0:6, 54:58 Денискін (Янішевський) – 0:7, 55:55 Морозов (Садовіков) – 0:8

Воротарі: Молдер – Дяченко

Перший ігровий день

Іспанія – Литва 0:3

Нідерланди – Китай 0:3

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *