Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

На Авдіївському напрямку – гаряче, ворог намагається тиснути на ЗСУ: карта бойових дій 27 квітня

Загалом на фронті протягом минулої доби відбулося 94 бойових зіткнення. Ворог також завдав 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, здійснив 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

До теми Понад 1100 окупантів та більш ніж 130 одиниць техніки: втрати ворога на 27 квітня

Яка ситуація на Сході України

Сили оборони відбили атаки ворога біля Кислівки: дивіться на карті

Росіяни штурмували позиції біля Дружелюбівки: дивіться на карті

Ворог намагався штурмувати позиції біля Білогорівки: дивіться на карті

Наші захисники відбили атаки біля Очеретиного: дивіться на карті

ЗСУ стримують росіян біля Красногорівки: дивіться на карті

Як змінився фронт на Півдні

Сили оборони відбили штурми біля Старомайорського: дивіться на карті

Що відбувається на інших напрямках

Яких втрат завдали Сили оборони ворогу у техніці

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 1 складу боєприпасів, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

За останню добу на фронті відбулося 94 бойових зіткнення, ворог здійснив 12 ракетних та 76 авіаційних ударів, а також провів 83 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. На Куп’янському напрямку наші воїни відбили 10 атак в районах населених пунктів Кислівка, Берестове Харківської області та Стельмахівка Луганської області. Також наводиться інформація про відбиті атаки в районах Дружелюбівки, Греківки, Серебрянського лісництва Луганської області, біля Білогорівки Луганської та Нового, Виїмки, Спірного, Іванівського і Кліщіївки Донецької областей.

У додаток до цього, сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгієвки, Пречистівки та Урожайного, де росіяни намагаються прорватися проти наших військ. На Оріхівському напрямку окупанти також провели атаки на позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

Варто відмітити, що на Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра, проте наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення. На інших напрямках, таких як Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський, ситуація залишається без суттєвих змін. Противник зберігає свою військову присутність та здійснює диверсійну діяльність для перешкоджання перекиданню наших військ на загрозливі напрямки.

За останню добу, авіація Сил оборони завдала ударів по 14 районах зосередження особового складу противника, а підрозділи ракетних військ нанесли удари по 2 районах зосередження особового складу, 1 радіолокаційній станції, 1 складу боєприпасів, 3 засобах протиповітряної оборони, 1 станції РЕБ, 1 складу матеріально-технічних засобів противника.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *