Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Дахновський: Відсутність Ярмоленка? У Динамо є кому феєрити і без нього

Півзахисник “Вереса” Віталій Дахновський поділився очікуваннями від матчу 20 туру з “Динамо”, який відбудеться у четвер, 7 березня.

– Звісно, дуже прикро, що не набрали жодного пункта в двох перших матчах після відновлення чемпіонату УПЛ. Хоча, як на мене, то “Верес” заслуговував кращої долі.

– Що ж тоді завадило рівнянам збагатитися такими цінними очками й залишити небезпечну зону?

– Відсутність в ключових моментах концентрації. Адже більшість ігрового часу ми ні в чому не поступалися “Колосу” та “Ворсклі”, а за кількістю створених гольових моментів навіть переважали. Не знаю, може занадто вірили в свої сили, але в другому таймі цих протистоянь виявилися не зовсім готові до деяких перешикувань опонентів.

Читайте такожУ Вереса перед матчем із Динамо кадрові проблеми в обороні

– В обох матчах тебе в середині другого тайму замінили.

– З “Колосом” це було рішення тренерського штабу, а в Полтаві відчув м’язовий дискомфорт й вирішив, що буде краще не продовжувати гру. Зараз уже все гаразд, до поєдинку з “Динамо” готуюсь в загальній групі.

– На твою думку, “Динамо” – фаворит?

– Кілька років тому з грандами українського футболу було дуже важко взяти очки. Нині ситуація дещо змінилася. Ось найсвіжіший приклад: “Минай” втрачає цілу групу досвідчених гравців, йому всі експерти пророкують пониження в класі, готується до весняної частини сезону на штучному покритті, але це не перешкоджає закарпатцям після відновлення чемпіонату зіграти внічию з одним з лідерів – “Дніпром-1”. То чому б цього завтра в поєдинку з “Динамо” не зробити й рівнянам?

– Але ж “Динамо” зараз на ходу, не виключено, що в Рівному після тривалої перерви вирішить повернутися на поле капітан киян Андрій Ярмоленко.

– Якщо відверто, то буде завтра Ярмоленко чи ні – не має великого значення. В “Динамо” є кому феєрити й без нього, візьмемо, Владислава Кабаєва чи Назара Волошина. Згоден, в “Динамо” – кваліфікований підбір виконавців, проте, на мій погляд, дуже багато буде залежати від нас: чи продемонструємо свої найкращі якості, чи виконаємо настанови тренерського штабу?

Ба більше, завтра нас гнатиме вперед й додаватиме наснаги 12 гравець “Вереса”. Підтримку вболівальників ми дуже відчували в поєдинку з “Колосом”. На жаль, не все сталося, як того хотілося. З “Динамо” буде шанс реабілітуватися.

Джерело: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *