Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Футбол

Реал перемагає Атлетіко з рахунком 5:3 у Суперкубку Іспанії

“Атлетіко” та “Реал” зіграли захоплюючий матч у Саудівській Аравії, який стане предметом обговорення на довгий час.

“Матрацники” вийшли на поле краще і швидко забили гол після кутового удару. Команда Сімеоне була активнішою, пресингувала і мала ще кілька можливостей забити – Кепа врятував удар Ліно, а Мората не вразив з гострого кута.

“Реал” почав гру трохи пізніше. Гол з кутового Модрича став сигналом до пробудження команди.

З того моменту і до перерви “Реал” повністю контролював гру, атакував агресивно і створював моменти. Гол Менді після прострілу Карвахаля був красивим і логічним.

“Атлетико” тримався у грі завдяки судді, який не помічав падіння Вінісіуса, і великому внеску ветеранів. Облак врятував удар Родріго, а Грізманн забив геніальний гол, обійшовши Модрича та Начо. Кепа намагався, але не зміг захистити. Рахунок 2:2!

На другому таймі тренери попросили команди грати обережніше. Простору стало менше, а підкатів – більше. Карвахаль міг забити для “Реала”, а Ліно – для “Атлетіко”.

Голи, однак, прийшли в екстра-таймі. Спочатку Кепа помилився на виході, а Мората вдало використав цю помилку і забив автогол Рюдігера.

“Реал” продемонстрував свою силу. Вінісіус пройшов через захист, Карвахаль зробив два удари, і з третьої спроби забив гол, переведши гру до екстра-тайму.

На жаль, “Матрацникам” не вистачило сил на цей етап гри. Вони припаркували “автобус” і билися, але не змогли утримати рахунок протягом п’яти хвилин. Савич влучив у свої ворота після прострілу Карвахаля, а потім Браїм випередив Облака.

Це був шалений матч! Неймовірний! Велика радість для вболівальників. Але тренери були сумні, оскільки гравці дуже втомилися. Попереду чекає фінал Суперкубку проти переможця пари “Барселона” – “Осасуна”, а також повернення до Іспанії, де на всіх чекає “Жирона”.

1/2 фіналу Суперкубку Іспанії. Ер-Ріяд. “Аль-Авваль”

“Реал” – “Атлетіко” – 5:3

Голи: Рюдігер, 20, Менді, 29, Карвахаль, 85, Савич, 116 (автогол), Браїм Діас, 120+2 – Ермосо, 6, Грізманн, 37, Рюдігер, 78 (автогол)

“Реал”: Кепа – Карвахаль, Рюдігер, Начо, Менді (Камавінга, 82) – Вальверде (Гюлер, 112), Чуамені (Браїм Діас, 82), Модрич (Кроос, 67) – Беллінгем – Родріго (Себальос, 105), Вінісіус (Хоселу, 105)

“Атлетіко”: Облак – Савич, Хіменес, Ермосо – Льоренте, де Пауль (Вітсель, 90), Коке (Галан, 104), Сауль (Моліна, 67), Самуел Ліно (Рікельме, 67) – Грізманн, Мората (Корреа, 91)

Заголовок статті: “Шалений матч між “Атлетіко” та “Реал” у Суперкубку Іспанії”

Цитата автора сайту: “Шалений матч! Неймовірний! Велика радість для вболівальників таке бачити.”

Висновок автора сайту: Цей матч був захоплюючим і незабутнім для всіх вболівальників. Обидві команди показали високу якість гри, але “Реал” виявився сильнішим.

Джерело: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *