Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Ракетний обстріл Харкова: дев’ять осіб постраждали.

Увечері 10 січня окупанти обстріляли Харків: дев’ятеро постраждали

За інформацією голови ОВА Олега Синєгубова, поліції Харківської області та міського голови Харкова Ігоря Терехова, увечері 10 січня окупанти вдарили ракетами по Харкову, внаслідок чого постраждали дев’ятеро людей.

Олег Синєгубов звернувся до жителів Харкова та області з закликом перебувати в укриттях, оскільки окупанти продовжують завдавати ударів.

О 22:54 Олег Синєгубов уточнив, що російські окупанти вдарили по Київському району Харкова, ймовірно, ракетами С-300. Є пошкодження цивільного об’єкта, а також загорання авто на стоянці.

За попередніми даними, внаслідок ворожого удару постраждали 6 людей, яким медики надають необхідну допомогу.

О 23:17 кількість постраждалих зросла до дев’яти осіб. Поліція Харківської області повідомила, що всі постраждалі – цивільні, серед них двоє у важкому стані.

Цитата автора сайту:

“Окупанти завдають ударів. Жителі Харкова та області – перебувайте в укриттях!” – Олег Синєгубов

Висновок автора сайту про статтю:

Увечері 10 січня окупанти обстріляли Харків, в результаті чого дев’ятеро людей постраждали. Олег Синєгубов закликає мешканців Харкова та області бути укритими, оскільки окупанти продовжують атакувати. Поліція Харківської області повідомляє, що всі постраждалі є цивільними, а серед них є двоє у важкому стані.

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *