Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Прімера. Жирона – Реал Мадрид 4:2. Таті увійшов в історію, Лунін – вляпався – UA-Футбол

Катастрофа для “Реала” та найкращий вечір в історії “Жирони” – ось як це можна назвати.

Рахунок абсолютно за грою. “Вершкові” вийшли на неї без настрою, бажання; якість їхнього футболу була невисока. Ну, а господарі навпаки показали все найкраще, що вміють.

Все почалося зі старту. “Реал” атакував хвилин 10, потім втратив м’яч – і тут же Кастельянос замкнув навіс від Гутьєрреса.

Поки глядачі розбиралися, куди в епізоді з голом подівся Мілітао, Едер встиг напортачити ще раз. На 24-й хвилині той же Кастельянос втік у відрив після банального виносу і пробив між ніг Луніну. Так, Андрій помилився, але Едер? Що це було?!

У складі “Реала” відповідати намагався один Вінісіус. Його проходи в лицеву виглядали яскраво, фінти – свіжо. У підсумку на 34-й хвилині бразилець таки забив, замкнувши різану подачу Асенсіо.

Здалося навіть, що ось він, камбек. Але ні. У першій же атаці після перерви Кастельянос оформив хет-трик – допоміг черговий простріл.


А потім і ще раз забив, тільки цього разу йому накинули м’яч не на ногу, а на голову – майже як під час першого голу.

Таті, безумовно, герой – до нього ніхто у ХХІ столітті не забивав “Реалу” чотири рази у Ла Лізі. Лунін? Він не рятував, але в 3 випадках з 4 у нього навіть не було шансів. Головна проблема “Реала”, як уже говорилося, його захист, який забув вийти на поле. Віні відіграв ще один гол під завісу гри, але з такими тилами – без шансів.

Щодо Циганкова – через кадрові проблеми він сьогодні грав хавбека. Гру не псував, рухав м’яч, боровся, запоров один момент, розігнав дві атаки – загалом нормальний дебют на новій позиції.


Ну, і ще зазначимо, що сенсаційна перемога вже офіційно гарантувала “Жироні” збереження прописки – у неї тепер 41 очко та 9-те місце. У “Реала” – 65 балів і 2-й рядок.

31-й тур Прімери. Жирона. “Монтіліві”

“Жирона” – “Реал Мадрид” – 4:2

Голи: Кастельянос, 12, 24, 46, 62 – Вінісіус, 34, Васкес, 85

“Жирона”: Гассаніга – Арнау, Буено, Хуанпе, Гутьєррес (Хаві Ернандес, 89) – Ромеу – Коуто, Циганков (Валері, 72), Мартін (Артеро, 90+1), Рікельме (Рейньєр, 89) – Кастельянос (Стуані, 72)


“Реал”: Лунін – Карвахаль (Васкес, 79), Мілітао, Рюдігер, Начо (Камавінга, 52) – Вальверде, Кроос, Модрич (Чуамені, 63) – Асенсіо, Родріго (Маріано, 79), Вінісіус

Попередження: Арнау, 43 – Вінісіус, 37, Мілітао, 65

Source: ua-football.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *