Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

СТУПАР: «Суддя матчу Верес – Динамо в кінці поєдинку зіпсував враження»

В сьогоднішньому поєдинку 20-го туру чемпіонату УПЛ між «Вересом» та «Динамо» рівняни врятувалися від поразки завдяки реалізованому в компенсований час 11-метровому удару.

Відомий в минулому рефері Mирослав Ступар ексклюзивно для Sport.ua дав свою оцінку епізоду з призначенням пенальті:

«Арбітр Дмитро Панчишин вміло контролював перебіг подій на полі, але в компенсований час дещо зіпсував враження. Добре, що підстрахувала система VAR. Адже він знаходився в кількох метрах від ігрового моменту, коли зіткнулися в штрафному майданчику легіонери: Mрвальєвич та Беніто й чітко повинен був бачити, що в динаміці киянин не встигав й порушив правила.

Рефері чомусь вважав винним рівнянина. І якщо відверто, мені незрозуміла була поведінка футболістів «Вереса», через що справа дійшла до штовханини. Схоже, вони забули, що в таких випадках останнє слово завжди за системою VAR, яка працювала на матчі. Арбітр VAR Віталій Романов порадив Дмитру Панчишину переглянути відеозапис цього епізоду, й в підсумку в ворота гостей був справедливо призначений пенальті.

На мій погляд, сьогодні за рівнем підготовки динамівці переважали «Верес», а от налаштованість зіграти через не можу була вищою в рівнян. Це й допомогло господарям зіграти внічию з грандом українського футболу».

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *