Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Знову розгром. Шахтар не мав проблем у грі проти Чорноморця

Матч 12 туру вчасно зіграти «Чорноморцю» та «Шахтарю» не вдалося, тому він відбувся 1 травня. Тоді «гірники» впевнено перемогли з рахунком 4:1, а вже 5 травня відбулася гра 27 туру, на тому ж стадіоні «Лівий берег».

Враховуючи, що відносно недавно команди грали в півфіналі Кубка України і «Шахтар» переміг там з тим же рахунком 4:1, не дивно, що «гірники» знали, чого можна очікувати від опонентів і відразу пішли в атаку, щоб якомога швидше забити. Перших хвилин п’ять біля воріт «Чорноморця» було гаряче, але в сітку м’яч не влітав то через впевнену гру голкіпера Варакути, то через підстраховку його у рамці захисниками.

Єдиний момент, чим спромігся відповісти одеський клуб, був удар Максима Брагару після навісу з кута поля на лінію штрафного, але гравець одеситів банально не влучив по м’ячеві.

УПЛ

А далі підопічні Пушича відправили «моряків» у нокдаун. Спершу на 19 хвилині Судаков вирішив бити здалеку в ближній кут, Варакута, схоже, не бачив моменту удару, бо просто не зреагував. А вже через чотири хвилини Ракіцький навісив і горезвісний центр захисту «Чорноморця», який так критикує Роман Григорчук, дозволив виграти верхову боротьбу не надто й потужному Сікану і зробити рахунок 2:0.

Після такого можна було й куражитися, що й робив Зубков, пробуючи виконати славнозвісний удар скорпіона. І ніби все вийшло, але одеський голкіпер зіпсував Олександру можливість записати до своєї колекції досить естетичний гол.

Тайм другий розпочався спокійніше, але все одно швидко був забитий третій гол. Бадібанга невдало віддавав назад, Варакута вийшов і був змушений збивати Сікана. Пенальті впевнено реалізував Кевін.

УПЛ

В принципі, гру можна було закінчувати. «Гірники» атакували і мали ще багато шансів, але Варакута та фарт не дозволили відзначитися ні Судакову, ні Шведу, ні Зубкову. Шанси на гол престижу були, зокрема, Різник помилився на виході, але ні Васильєв у цьому епізоді не зумів влучити у порожні ворота, ні Ієде не скористався наприкінці гри обрізкою Ракіцького.

3:0 – після 5:0 у виконанні «Динамо» київський і донецький гранди в наступну суботу зустрінуться в «Класичному», а Григорчук думатиме, як набрати очки проти «Металіста 1925».

Наші оцінки:

Заміни Шахтаря: Егіналду – 6,0, Степаненко – 6,0, Швед – 6,0, Невертон – без оцінки, Назарина – без оцінки

Заміни Чорноморця: О. Кузик – 5,0, Гучек – 5,5, Ієде – 6,0, Присяжнюк – без оцінки.

Українська Прем’єр-ліга. 27 тур

«Шахтар» – «Чорноморець» – 3:0

Голи: Судаков, 19, Сікан, 23, Кевін, 56, пен

Попередження: Зубков, 73 – Салюк, 59

«Шахтар»: Різник – Конопля, Ракіцький, Матвієнко, Азаров – Марлон (Степаненко, 75), Криськів (Назарина, 82) – Зубков (Швед, 75), Судаков, Кевін (Невертон, 75) – Сікан (Егіналду, 68)

«Чорноморець»: Варакута – Путря, Салюк (Гучек, 63), Єрмаков, Брагару – Шпорн, Васильєв (Присяжнюк, 79) – Бадібанга, Штогрін, Бойчук (О. Кузик, 46) – Авагімян (Ієде, 63)

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ)

Стадіон: «Лівий берег» (Київська область)

ШАХТАР – ЧОРНОМОРЕЦЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело: sport.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *