Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

5 недорогих смартфонів з вражаючою камерою: акцент на красивих фото

Бюджетні камерофони 2024: 5 смартфонів з акцентом на красивих фото

Знайти недорогий смартфон, який був би топовим за всіма характеристиками, практично неможливо. Дуже часто доводиться йти на деякі компроміси, і в цій добірці Android Authority автори зробили акцент на камері.

Нижче – список актуальних пристроїв, які гарно знімають і коштують при цьому дешевше 500 доларів. А деякі успішно конкурують із новітнім iPhone і в сліпих тестах камери навіть обходять їх.

Google Pixel 7a – король бюджетних камерофонів. Передача кольору і баланс білого чудові, як і природне боке, але що дійсно виділяє його, то це алгоритми постобробки зображень Google. Усе це робить Піксель ідеальним смартфоном типу “наведи і знімай”.

Samsung Galaxy A54 – один із найкращих бюджетних камерофонів. Якщо Pixel пропонує найкращі фотографії загалом, то цей Galaxy підкуповує більшою універсальністю. 50-мегапіксельна основна камера з ширіком на 12 Мп і 5-Мп макрокамерою допоможе робити чіткі живі знімки з великою кількістю деталей.

Samsung Galaxy A34 – найкраще співвідношення ціни та якості. Все завдяки потрійній камері на 48+8+5 мегапікселів з оптичною стабілізацією на основному об’єктиві і 13-Мп селфі-камері з підтримкою зйомки в 4K. І все це за ціною $350.

iPhone SE (2022) – для користувачів Apple. Незважаючи на те, що цей айфон оснащений тільки одним заднім датчиком на 12 Мп, те небагато, що він вміє робити, він робить дуже добре. Зображення чіткі, передача кольору точна, а додаток камери дуже простий у використанні.

Nothing Phone (2a) – один із найунікальніших бюджетних камерофонів із камерами по центру. Це правильне розташування з погляду фото: по-перше, все рівно, по-друге, пальцями камеру не закриєш. Два датчики по 50 Мп ззаду і селфі 32 Мп спереду видають чіткі та якісні знімки в більшості умов.

Раніше фахівці склали рейтинг найвитриваліших смартфонів – вони живуть від зарядки найдовше. Як з’ясувалося, серед них найчастіше зустрічаються пристрої Asus, OnePlus і Samsung.

А якщо ви в пошуках бюджетного iPhone, експерти назвали три моделі, які можна спокійно брати в 2024. Старіші моделі припускають деякі компроміси, але для більшості пересічних користувачів цього, як і раніше, вистачить з головою.

Вас також можуть зацікавити новини:

Цитата автора сайту: “Чотири камери не завжди кращі, ніж три, а багато мегапікселів не завжди гарантують хороший результат.”

Висновок автора сайту: Знайти ідеальний бюджетний смартфон з високоякісною камерою можливо, але потребує компромісів. У цій статті представлено п’ять смартфонів, які гарно знімають і коштують менше 500 доларів. Кожен з них має свої переваги і недоліки, але в цілому можуть задовольнити потреби багатьох користувачів.

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *