Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Microsoft розширює підтримку української мови у Copilot для Microsoft 365 — Delo.ua

Компанія Microsoft оголосила про додавання підтримки української мови до Copilot для Microsoft 365. За інформацією видання Gagadget, програми Microsoft 365 тепер можуть локалізуватися мовою користувача на основі налаштувань застосунків. Для використання української мови, користувачі можуть встановити її в різних програмах, таких як Microsoft Teams, Word, PowerPoint, Excel, Microsoft365.com та Bing.com.

Проте Copilot для Microsoft 365 наразі може не розуміти всіх розмовних виразів та лінгвістичних конструкцій української мови, оскільки мовні моделі є специфічними для кожної мови. Як вхідні, так і вихідні дані потребують тренування на наборах слів.

Директор Microsoft в Україні та країнах Балтії, Леонід Полупан, висловив радість з приводу підтримки української мови в Copilot для Microsoft 365. Він зазначив, що це значний крок у наданні доступу до передових технологій для україномовних користувачів.

Copilot для Microsoft 365 є “персональним помічником” на основі штучного інтелекту (ШІ). Він допомагає у виконанні завдань, пошуку інформації, генерації текстових форматів та коду. Цей інструмент поєднує в собі потужність великих мовних моделей з бізнес-даними та програмами Microsoft 365, що дозволяє розкрити творчий потенціал, збільшити продуктивність і покращити навички користувачів.

Copilot для Microsoft 365 доступний для бізнес-клієнтів з різними ліцензіями Microsoft 365. Компанія планує зробити його доступним для компаній будь-якого типу та розміру.

Заголовок статті: “Microsoft оголосила про підтримку української мови у Copilot для Microsoft 365”

Цитата автора сайту: “Я радий повідомити, що українська мова тепер підтримується в Copilot для Microsoft 365” – Леонід Полупан, директор Microsoft в Україні та країнах Балтії.

Висновок автора сайту: Підтримка української мови в Copilot для Microsoft 365 є важливим кроком у наданні доступу до передових технологій для україномовних користувачів. Цей інструмент на основі штучного інтелекту допомагає покращити продуктивність та розкрити творчий потенціал користувачів.

Джерело: delo.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *