Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

З’явився асистент зі штучним інтелектом Meta AI в Instagram, Facebook та WhatsApp

Meta запускає безкоштовного асистента на основі штучного інтелекту

Корпорація Meta оголосила про впровадження безкоштовного асистента на основі штучного інтелекту Meta AI на платформах WhatsApp, Instagram, Facebook та Messenger. Цю новину оприлюднили на блозі компанії.

Meta AI може відповідати на запитання, генерувати зображення та створювати анімації. Цей асистент розроблений на основі нової великої мовної моделі Llama 3.

«Ми вважаємо, що Meta AI – найінтелектуальніший ШІ-асистент, яким ви можете користуватися без обмежень», – повідомив Марк Цукерберг.

Асистент Meta AI доступний у пошуковому рядку додатків WhatsApp, Instagram, Facebook та Messenger, де користувачі можуть задавати запитання.

Також цей помічник доступний на офіційному веб-сайті, де користувачі можуть отримати допомогу з математичними завданнями або написанням професійного електронного листа.

Meta AI – інноваційний асистент

Meta представила ШІ-асистента у вересні 2023 року. З 19 квітня 2024 року цей інструмент став доступним у кількох країнах, включаючи США, Канаду, Нову Зеландію та Австралію.

Заключні думки

Meta AI – це інноваційний асистент, який пропонує безкоштовну допомогу на платформах WhatsApp, Instagram, Facebook та Messenger. Він може відповідати на запитання, генерувати зображення та створювати анімації. Запуск Meta AI відбувся у кількох країнах з 19 квітня 2024 року. Цей асистент вважається одним з найбільш інтелектуальних ШІ-асистентів на ринку.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Цитата автора сайту:

“Meta AI – інноваційний асистент, який пропонує безкоштовну допомогу на платформах WhatsApp, Instagram, Facebook та Messenger.”

Джерело: sud.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *