Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Оголошено новий смартфон Motorola Edge 50 Ultra з чіпом Snapdragon 8s Gen 3 та кришкою з дерева

Програма фінансової допомоги пенсіонерам від ООН продовжена

Пресслужба Пенсійного фонду України повідомляє, що програма фінансової підтримки для пенсіонерів від ООН буде продовжена на три місяці – квітень, травень і червень. Ця програма надає фінансову допомогу громадянам, які проживають у зоні активних або можливих бойових дій.

Отже, пенсіонери, які проживають у тимчасово окупованих регіонах, таких як Донецька, Луганська, Дніпропетровська, Запорізька, Сумська, Миколаївська, Херсонська, Харківська та Чернігівська області і відповідають умовам програми, отримають фінансову допомогу. Розмір доплати для основного виду пенсії становить різницю між 3250 гривень та розміром фактично отриманої пенсії громадянина.

Цей проєкт буде реалізовано до серпня 2023 року, а термін дії плану підтримки залежить від фінансування проєкту. Гроші будуть нараховуватися автоматично, поки надходитимуть кошти від ООН.

Для отримання фінансової допомоги від ООН можуть претендувати особи, які отримують пенсію нижче 3250 гривень, проживають на територіях активних чи можливих бойових дій, а також ті, хто з 1 березня 2023 року не отримував грошової допомоги від міжнародних організацій або допомоги як волонтер.

Виплати припиняються, якщо українець не відповідає хоча б одній із зазначених вимог.

Отримані кошти будуть перераховані на банківський рахунок громадянина і можуть бути зняті з картки. Пенсіонери, які отримують пенсії через Укрпошту, отримають грошову допомогу готівкою.

Висновок автора сайту:

Програма фінансової допомоги пенсіонерам від ООН продовжена на три місяці. Це важлива підтримка для громадян, які проживають у зоні активних або можливих бойових дій. Розмір доплати залежить від розміру фактично отриманої пенсії громадянина. Цей проєкт буде реалізовано до серпня 2023 року, а отримання фінансової допомоги від ООН можуть претендувати особи, які відповідають встановленим вимогам.

Джерело: tehnofan.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *