Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

Зміни в нових моделях iPhone 16: більші батареї для трьох з них, менша для iPhone 16 Plus. Також Apple Watch отримає економічніший дисплей.

Apple iPhone 16: Збільшена місткість акумуляторів та інші новини

З’явилася інформація про місткість акумуляторів майбутньої лінійки смартфонів Apple iPhone 16. За витоками, більшість нових моделей отримають батареї збільшеної місткості порівняно з попередниками. Однак, iPhone 16 Plus буде мати менший акумулятор, ніж його попередник.

Причина такого рішення залишається невідомою, оскільки очікується, що iPhone 16 і iPhone 16 Plus матимуть ідентичний набір функцій. Можливо, зменшення місткості батареї не буде помітним завдяки покращенню ефективності в інших аспектах. З іншого боку, Apple може намагатися збільшити розбіжність між iPhone 16 Plus і iPhone 16 Pro Max, зменшуючи місткість батареї, щоб спонукати клієнтів до придбання дорожчих версій.

За іншими чутками, iPhone 16 Pro Max може похвалитися збільшеним часом автономної роботи, який перевищує 30 годин (у порівнянні з 29 годинами для iPhone 15 Pro Max). Також очікується, що як iPhone 16 Pro, так і iPhone 16 Pro Max отримають трохи більші дисплеї.

Нова технологія OLED-панелей для Apple Watch

Також з’явилася інформація про наступне покоління Apple Watch. Зазначається, що Apple планує використовувати нову технологію OLED-панелей з низьким енергоспоживанням, щоб зменшити використання енергії функцією always-on display. Ця технологія, відома як LPTO TFT (low-temperature polycrystalline oxide thin-film transistor), дозволяє точно контролювати кількість світла, що проходить через кожен піксель.

Попередні OLED-дисплеї в Apple Watch використовують LPTO TFT лише в окремих транзисторах і спираються на технологію LTPS (low-temperature polycrystalline silicon) для більшості транзисторів. Перехід на LTPO OLED призведе до меншого струму витоку та більш стабільної роботи при низьких частотах оновлення, що призводить до загальної економії електроенергії. Однак ця технологія ускладнює виготовлення підкладок TFT.

Ці новини також викликали припущення, що Apple може використовувати технологію LPTO OLED і в інших продуктах, наприклад, у майбутніх моделях iPhone.

Висновок

За витоками і чутками, майбутня лінійка смартфонів Apple iPhone 16 отримає батареї збільшеної місткості, за винятком iPhone 16 Plus. Також очікується збільшення часу автономної роботи для iPhone 16 Pro Max. У наступному поколінні Apple Watch буде використовувати нову технологію OLED-панелей з низьким енергоспоживанням. Ці нововведення можуть мати вплив на майбутні моделі iPhone та покращити ефективність використання енергії.

Цитата автора сайту:

“Apple продовжує розробляти нові технології та покращувати функціонал своїх пристроїв, що робить їх ще більш привабливими для користувачів. Очікуємо з нетерпінням випуску iPhone 16 та наступного покоління Apple Watch.”

Джерело: itc.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *