Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Україна

Зеленський розповідає про зустріч у Давосі, спрямовану на зниження впевненості убивць

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна разом із своїми партнерами працює над зменшенням впевненості Росії в можливості нав’язати світовий порядок за допомогою терору. Він зазначив, що у Швейцарії відбувається четверта зустріч радників лідерів держав щодо Формули миру, на якій беруть участь представники більше 80 країн та міжнародних організацій з різних регіонів світу. Зеленський висловив подяку всім лідерам і країнам, які беруть участь у цьому процесі і підтверджують необхідність відновлення світового порядку на основі правил. Він також наголосив на тому, що Україна поступово стає ініціатором глобальних ініціатив і висловив вдячність всім, хто допомагає в цьому процесі.

Висновок автора сайту: Україна разом із своїми партнерами активно працює над зменшенням впевненості Росії в можливості нав’язати світовий порядок за допомогою терору. Участь у зустрічах радників лідерів держав щодо Формули миру підтверджує необхідність відновлення світового порядку на основі правил. Українські ініціативи стають все більш глобальними, а президент Володимир Зеленський висловлює вдячність всім, хто допомагає в цьому процесі.

Цитата автора сайту: “Україна разом із своїми партнерами працює над зменшенням впевненості Росії в можливості нав’язати світовий порядок за допомогою терору і відновлює світовий порядок на основі правил.”

Джерело: pravda.com.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *