Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Світ

Інструкції для українців, які знаходяться в Еквадорі під час збройного конфлікту

Українське МЗС рекомендує українським громадянам утриматися від поїздок до Еквадору через погіршення безпекової ситуації в країні. Таку інформацію опублікували на сайті МЗС. Українцям, які вже перебувають в Еквадорі, рекомендується уникати масових зібрань, не брати участі в демонстраціях, дотримуватися заходів безпеки та виконувати законні вимоги правоохоронних органів. Також їм слід слідкувати за повідомленнями місцевих органів влади та не залишати місце проживання без крайньої необхідності. У разі надзвичайної ситуації українцям рекомендується звернутися до посольства України у Перу. Контактні дані посольства наведені на сайті МЗС.

Стан безпеки в Еквадорі погіршився настільки, що озброєні люди увірвалися до телестудії та взяли журналістів у заручники прямо під час ефіру. Президент країни оголосив про “внутрішній збройний конфлікт”. У зв’язку з цим, прем’єр-міністр Перу оголосив надзвичайний стан на кордоні з Еквадором.

Заключна цитата автора сайту: “Українське МЗС рекомендує українським громадянам утриматися від поїздок до Еквадору та дотримуватися заходів безпеки у разі перебування в країні”.

Висновок автора сайту: Ситуація в Еквадорі є небезпечною, тому МЗС України рекомендує громадянам бути обережними та уникати поїздок до цієї країни.

Джерело: espreso.tv

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *