Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Світ

Путін пригрозив захищати російські землі всіма засобами – ТСН

Російський диктатор думає, що Захід прагне страждань його народу.

Президент Володимир Путін сьогодні, 30 вересня, підписав так званий договір про приєднання чотирьох областей України до складу Росії.

Під час виступу він знову звинуватив Захід у бажанні розвалити РФ. Заява прозвучала, зокрема, на тлі ядерних погроз. Західні союзники України посилюють ядерне стримування, приводячи свою ядерну зброю в бойову готовність після погроз російського диктатора.

“Захід шукає новий шанс ударити по Росії, розвалити її, приректи її народ на злидні й виживання. Захід шукав і шукає новий шанс послабити та розвалити Росію, їм не дає спокою, що є така велика країна. Ми захищатимемо нашу землю всіма засобами”, – сказав диктатор.

Раніше Путін звинуватив Захід у ядерному шантажі і бездоказово заявив, що нібито Україна розробляє зброю масового знищення, аби погрожувати Москві. Відповідно до ядерної доктрини Росії, це нібито може виправдати застосування ядерної зброї для захисту територіальної цілісності країни.

Влада США попередила росію про катастрофічні наслідки можливого застосування ядерної зброї в Україні. Вашингтон пообіцяв відповісти рішуче в тому разі, якщо Кремль все ж наважиться на цей крок.

Однак логістика розгортання ядерної зброї є вкрай складною, потребує багато часу і може бути легко виявлена ​​супутниками західної розвідки. Це означає, що Путін може посилити ядерну загрозу, зробивши кілька кроків, перш ніж перейти до фактичного застосування зброї. Це також дозволить Заходу скоригувати свою готовність.

Читайте також:

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *