Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Карта бойових дій в Україні станом на 25 квітня | Chas.News

Протягом минулої доби відбулося 104 бойових зіткнення. Загалом, ворог завдав 13 ракетних та 56 авіаційних ударів, здійснив 105 обстрілів з РСЗВ.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Стежити за змінами лінії фронту в Україні можна за допомогою онлайн-карти Deep State. На ній синім кольором позначена територія, звільнена за два останні тижні; зеленим — раніше звільнена територія; червоним — окупована територія; рожевим — територія, що потребує уточнення.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону.

На Куп’янському напрямку нашими воїнами відбито 1 атаку в районі населеного пункту Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку ворог 19 разів атакував позиції наших захисників в районах Серебрянського лісництва, Невського Луганської області; Тернів та Торського Донецької області.

На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 25 атак в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Виїмка, Новий, Іванівське, Кліщіївка Донецької області.

На Авдіївському напрямку захисники відбили 27 атак в районах населених пунктів Очеретине, Соловйове, Новокалинове, Бердичі та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Урожайне Донецької області, де ворог 21 раз намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 1 раз атакував позиції наших захисників в районі Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку противник не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Так, протягом минулої доби, ворог здійснив 4 безуспішні атаки позицій наших військ.

Водночас, наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, виснажують ворога вздовж всієї лінії бойового зіткнення.

Протягом минулої доби українська авіація завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника. Також, силами та засобами протиповітряної оборони України знищено керовану авіаційну ракету Х-59 та 3 розвідувальні БпЛА противника. Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу противника.

Щодня Сhas News відбирає для вас найважливіші новини. Приєднуйтесь до нас у Facebook та Telegram, щоб нічого не пропустити.

Скільки країни світу витрачають на військові цілі — рейтинг SIPRI

Протягом останньої доби було зареєстровано 104 бойові зіткнення, а ворог здійснив 13 ракетних ударів, 56 авіаційних ударів і здійснив 105 обстрілів з РСЗВ. Така інформація з’явилася в офіційному повідомленні Генштабу ЗСУ. Ці дані свідчать про те, що конфлікт на сході України продовжується і насуваються питання про подальший розвиток подій.

У світлі цих подій, варто зазначити, що Донбас являє собою дуже складну та гостру зону конфлікту, де постійно відбувається обмін вогнем між українськими військовими та сепаратистами. Важливо відмітити, що обстановка в різних напрямках української армії залишається різною. На деяких напрямках обстановка стабілізується і не відбувається значних переміщень фронту, тоді як на інших можливі різкі зміни, зокрема зі сильним нарощуванням сил і засобів противника.

Засоби моніторингу фронту, такі як карта Deep State, дозволяють отримати важливу інформацію щодо змін у лінії фронту. Використовуючи дані карт, можна спостерігати за рухом сил оборони та потенційних наступаючих груп. Це дає можливість аналізувати стратегічні рухи противника та передбачати можливі подальші розвитки ситуації.

Аналізуючи події, варто звернути увагу на активні відповідні дії з боку української армії. За повідомленням, наші воїни активно відбивають атаки, завдають втрат противнику і продовжують стримувати його в різних районах. Важливо відмітити, що наші війська демонструють не тільки оборонні дії, але й проводять активні офензивні операції для пониження впливу противника та знесиління його позицій.

До того ж, важливо враховувати інформацію про військову присутність противника в прикордонних районах та нарощування його мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону. Це може свідчити про можливий наступ чи провокації со сторони сепаратистів.

У цілому, події останньої доби підтверджують те, що конфлікт на сході України продовжується і є значним викликом для українського суспільства та армії. Дальші можливі розвитки ситуації можуть бути непередбачувані, проте варто сподіватися на активні заходи з боку української влади та міжнародного співтовариства для врегулювання конфлікту і забезпечення миру на Донбасі.

Джерело: chas.news

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *