Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Окупанти штурмують найбільше на 3 напрямках, за добу понад 100 зіткнень: карта фронту 21 квітня

Протягом минулої доби відбулося 115 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 15 ракетних та 63 авіаційних удари, здійснив 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Конгрес США ухвалив надання допомоги Україні: хронологія 788 дня війни

Яка ситуація на фронті

Ситуація на полі бою на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Лінія фронту на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Ворог 25 разів намагався прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Що відбувалося на фронті: дивіться відео

Втрати загарбників

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 8 районах зосередження особового складу противника.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 пункту управління, 2 районах зосередження особового складу, 1 складу боєприпасів, 1 засобу протиповітряної оборони, 1 району зосередження озброєння та військової техніки противника.

Протягом останньої доби склалася достатньо напружена ситуація на фронті, з багатьма бойовими зіткненнями та ударами з боку ворога. Загалом, було зафіксовано 115 бойових зіткнень, 15 ракетних та 63 авіаційних удари та 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.

На Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін. Однак, на Сіверському та Слобожанському напрямках ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах та вживає заходів для недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки.

Найбільш напружена ситуація спостерігається на Бахмутському напрямку, де ворог атакував позиції українських захисників в районі населеного пункту Стельмахівка Луганської області. Також на Лиманському напрямку загарбники атакували позиції українських військових в районах населеного пункту Терни Донецької області.

Бахмутський напрямок також вражає кількістю атак, що були відбиті Збройними Силами України. Українські захисники відбили аж 28 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Спірне, Кліщіївка, Іванівське, Новий Донецької області.

Також слід відзначити, що окремі райони на фронті зазнали значних втрат від ударів Сил оборони України. Авіація та ракетні війська провели удари по 8 районах зосередження противника, в тому числі пунктам управління, складам боєприпасів, засобам протиповітряної оборони, а також районам зосередження озброєння та техніки противника.

Узагальнюючи, остання доба на фронті була вкрай напруженою, і ворог продовжує виявляти агресивну поведінку. Проте, захищаючись українські військові успішно відбивають атаки та завдають ударів, зазнаючи мінімальних втрат. Важливо продовжувати спостерігати за розвитком ситуації на фронті та забезпечувати високий рівень обороноздатності.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *