Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Київ

У Києві одразу після оголошення тривоги прогриміли вибухи

Стаття розповідає про серію вибухів, яка пролунала у Києві зранку 25 березня. Відразу після оголошення повітряної тривоги, у столиці почалися вибухи. Міський голова Віталій Кличко та начальник КМВА Сергій Попко закликали мешканців переховатися в укриття та залишатися там до закінчення тривоги. За попередньою інформацією, ракетна атака спричинила падіння уламків в Печерському районі та пошкодження житлового будинку. Повітряну тривогу оголосили не лише у Києві, а й у деяких регіонах України, оголошена загроза застосування балістичного озброєння. Крім того, стаття також згадує про атаку дронів-камікадзе в Одесі та області, де росіяни завдали пошкоджень об’єктам енергетичної інфраструктури. В результаті ППО збила 8 із 9 російських дронів, що атакували південь України, але постраждали житлові будинки та 11 людей. Президент Володимир Зеленський повідомив, що за цей тиждень російські терористи використали близько 190 ракет, 140 “шахедів” та майже 700 керованих авіабомб.

У столиці зранку 25 березня пролунала серія вибухів майже одразу після оголошення повітряної тривоги.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на мера Києва Віталія Кличка в Telegram, КМВА.

“Вибухи в столиці. Терміново в укриття!” – попередив Кличко.

Як зазначив начальник КМВА Сергій Попко, в столиці працює ППО.

Повітряна тривога триває! Перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги!” зазначив він.

У мережі написали, що над містом видно дим.

За попередньою інформацією влади, внаслідок ракетної атаки на Київ зафіксовано падіння уламків в Печерському районі. Пошкоджено житловий будинок. Оперативні служби слідують на місце.

Повітряну тривогу в Києві оголосили о 10:29. Практично одразу пролунав вибух.

Загалом протягом хвилини було чутно щонайменше три вибухи.

Міський голова Віталій Кличко додав, що після вибухів надійшли виклики екстрених служб в Печерський, Соломʼянський та Дніпровський райони столиці. Підрозділи прямують на місця.

Повітряна тривога

В частині регіонів України в 10:26 оголосили повітряну тривогу. Спочатку “почервоніли” Черкаська, Кіровоградська області.

Потім додалися Херсонська, Миколаївська, Одеська. У 10:29 тривогу оголосили в Київі та області. Потім до списку поповнила Дніпропетровська область.

У Повітряних силах ЗСУ повідомили про загрозу балістики.

“Загроза застосування балістичного озброєння з півдня“, – зазначили військові.

Нагадаємо, вночі 25 березня в Одесі було чутно вибухи. Повідомлялось, що мешканці деяких районів залишилися без світла та води. Повідомлялося про роботу сил ППО.

Пізніше стало відомо, що під час атаки дронів-камікадзе по Одесі та області росіяни пошкодили об’єкти енергетичної інфраструктури. Зокрема, в ДТЕК зазначили, що вночі окупанти пошкодили один із високовольтних енергооб’єктів НЕК “Укренерго”. Через це без світла залишилися жителі Пересипського району Одеси.

Загалом Протиповітряна оборона збила 8 із 9 російських дронів, які атакували південь України у ніч проти 25 березня.

Ворог також завдав чергових ударів безпілотниками по Миколаївській області. Влучили в енергетичний об’єкт та житлові будинки, поранень зазнали 11 людей.

Як повідомив Володимир Зеленський, за цей тиждень російські терористи застосували майже 190 ракет, близько 140 “шахедів” та майже 700 керованих авіабомб.

Джерело: rubryka.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *