Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Ексчемпіон світу пояснив, чому Усик програє Ф юрі

Фото: Getty Images

Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик

Кріс Алгієрі дав свій прогноз на поєдинок за звання абсолютного чемпіона надважкого дивізіону.

У Олександра Усика немає жодного шансу проти Тайсона Ф’юрі у бою за звання абсолютного чемпіона надважкої ваги. Так вважає Кріс Алгієрі.

Колишній чемпіон світу віддав належне українському боксеру та його майстерності, утім вважає – цього недостатньо аби перемогти такого суперника, як британець.

На думку експерта, володар титулу WBC занадто незручний суперник для Усика, якому буде важко вигадати переможний план на бій.

“Усик – тактик, стратег, який добре рухається, відмінно використовує основи. Він шульга з хорошими навичками. У команді Усика сказали, що Ф’юрі чутливий до деяких трюків, які використовують шульги.

Усик намагається бути невидимим, перебуваючи за передньою ногою суперника. Він завжди виграє битву за позицію, але йому доведеться бути зосередженим всю ніч безперервно. Дванадцять раундів – це дуже довгий час, особливо проти хлопця, який матиме перевагу в 55-60 фунтів.

Тайсон Ф’юрі – великий боєць і він знає, як використовувати свої габарити. Він великий, спортивний, спритний, добре рухається та має чудовий джеб. Хлопець знає як використовувати брудний бокс на ближній дистанції. Ф’юрі постійно спирається на свого суперника.

Чи зможе Усик використати свої ноги достатню кількість раундів, щоб уникнути переваги Тайсона Ф’юрі у габаритах? У Тайсона чудовий бензобак і він дуже рухливий. Усик ніколи не програвав, але у мене для нього немає плану, щоб перемогти Ф’юрі”, – наводить слова Алгієрі ProBox TV.

Нагадаємо, бій Усика з Ф’юрі запланований на 18 травня у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.

Раніше тренер Ф’юрі відзначив головну якість Усика.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

Джерело: ua.korrespondent.net

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *