Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Бокс

Готові до боксу? Сильвестр Сталлоне жартома запропонував Папі Римському боксерський поєдинок

На зустрічі з Папою Римським

Папа Римський та зірка бойовиків зрозуміли один одного з півслова

Папа Римський Франциск прийняв на аудієнції 77-річного американського актора Сильвестра Сталлоне, який прославився такими фільмами, як «Роккі» та «Рембо». Про це йдеться у повідомленні служби Святого престолу, яка оприлюднює офіційні новини про діяльність понтифіка. Під час зустрічі знаменитий кіноактор жестами запропонував Франциску невеликий спаринг.

77-річний американський актор удостоївся аудієнції понтифіка у Ватикані. Він узяв із собою дружину Дженніфер Флавін, брата Френка та трьох дочок – Софію, Скарлет та Сістін.

Історична зустріч
Історична зустріч

Коли до них наблизився 86-річний Папа Римський, Сталлоне жартома сказав: «Готові до боксу?». Актор склав при цьому руки в кулаки у боксерській стійці.

Понтифік усміхнувся у відповідь і теж стиснув руку в кулак, зімітувавши кілька боксерських ударів. «Ми виросли на ваших фільмах», – сказав Франциск.

Ми виросли на ваших фільмах
Ми виросли на ваших фільмах

Зміст розмови Франциска та Сталлоне не розкривається. Папа Римський нерідко приймає акторів, спортсменів та бізнесменів. Найчастіше це приватні аудієнції, про які офіційно не повідомляється. Інформація про них надходить після відповідних публікацій самих знаменитостей у соцмережах.

До побачення
До побачення

Сильвестр Сталлоне народився 6 липня 1946 року у Нью-Йорку. Його батько був іммігрантом із Сицилії. Його прабабуся Роза Лейбофіш народилася в Одесі, а мати – астролог Жаклін Сталлоне-Лейбофіш, у середині 1980-х відвідувала СРСР і бачилася з Михайлом Горбачовим.

Раніше повідомлялося, що Сталлоне повернеться до ролі Гейба Вокера у сиквелі «Скалолаза».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб не пропустити важливих новин. За новинами в режимі онлайн прямо в месенджері слідкуйте на нашому Telegram-каналі Інформатор Live. Підписатися на канал у Viber можна тут.

Source: informator.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *