Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Металлист 1925 – Заря 1:6. Обзор матча и видео голов ᐉ UA-Футбол – UA-Футбол

Ви живете у світі власних ілюзій. Того Металіста, який знищили аби не мати конкурента, не існує вже 8 років. Так само, як і того Дніпра. Динамо та Шахтар вже давно забули про те, що хтось третій або четвертий може складати їм конкуренцію, і “дорозвивалися” до чого, що від України ось-ось буде лише 1 місце в ЛЧ.
Олігархічний футбол це і є справжня проблема для українських вболівальників, бо з усіх українських олігархів лише 2 довели свою справжню любов до футболу у будь-якій скруті: це Суркіси (як один олігарх) та Ахмєтов. Усі інші в тій чи іншій мірі зраджували футболу, і Ярославський – аж ніяк не виключення. А про каломойського гадаю і пояснювати не треба. А ще були Димінський, Рабінович, Новінський і купа інших із взагалі невідомими прізвищами. І ці постійні зради є причиною граничної вразливісті українських клубів. Сьогодні до олігарха зайшли дурні гроші і він може розкидати їх направо і наліво – його клуб на коні. Завтра олігарх побив горщики з владою чи просто почав шлюбне розлучення з дружиною – футболісти смокчуть лапи.
Я не хочу бути пророком поганих подій, але боюся, що в недалекому майбутньому ми побачимо ще не один український клуб, який знову кине його господар. Саме тому я вважаю концепцію “народної команди” з багатьма співвласниками значно більш надійною та підходящою для українських умов.

Source: news.google.com

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *