Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Технології

WhatsApp отримає безкоштовну функцію, за яку в Telegram є платна

WhatsApp планує додати функцію розшифровки голосових повідомлень, яка дозволить користувачам перекладати аудіо в текст просто натиснувши кнопку. Ця опція буде вбудована в месенджер і буде доступна для всіх користувачів.

За інформацією сайту WABetaInfo, перед першою розшифровкою месенджер завантажить необхідні скрипти, але надалі цього робити не доведеться. Подібна функція вже є в Telegram, але вона доступна тільки за платною підпискою.

Функція розшифровки “голосових” наразі знаходиться в бета-статусі і ще не доступна для користувачів WhatsApp. Проте, реліз апдейта очікується незабаром. Варто зазначити, що на iPhone ця функція була доступна ще торік, але для користувачів Android вона залишалася недоступною.

Нагадаємо, що в нещодавньому апдейті WhatsApp додав функцію обміну файлами з людьми поблизу, яка є аналогом AirDrop. Також стали доступні голосові повідомлення, які видаляються після прослуховування.

Цього місяця на WhatsApp очікуються серйозні зміни, зокрема можливість писати користувачам Telegram, Discord та інших месенджерів. Це нововведення зумовлене новим законом про великі монополії і можливо з’явиться і в інших сервісах обміну повідомленнями.

Цитата автора сайту:

“WhatsApp планує додати функцію розшифровки голосових повідомлень, що дозволить користувачам перекладати аудіо в текст просто натиснувши кнопку.”

Висновок автора сайту:

WhatsApp розробляє нову функцію розшифровки голосових повідомлень, яка буде доступна для всіх користувачів. Це ще одна зміна, яка робить месенджер більш зручним і функціональним для своїх користувачів.

Джерело: unian.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *