Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Карта бойових дій

Окупанти тиснуть на Новопавлівському напрямку: карта бойових дій 22 квітня

Протягом минулої доби відбулося 85 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, здійснив 71 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Дивіться також Понад 700 окупантів, 17 артсистем, 8 броньованих машин: величезні втрати ворога на 22 квітня

Яка ситуація на фронті

Лінія фронту на Бахмутському напрямку: дивіться на карті

Ситуація на полі бою на Авдіївському напрямку: дивіться на карті

Окупанти 23 рази намагалися прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: дивіться на карті

Втрати ворога

  • Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 9 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також силами та засобами протиповітряної оборони України знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59.
  • Підрозділами ракетних військ завдано ураження по 1 району зосередження особового складу та 1 пункту управління БпЛА противника.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 85 бойових зіткнень, у результаті яких ворог завдав 4 ракетних та 45 авіаційних ударів, а також здійснив 71 обстріл. Ці числа свідчать про продовження активних бойових дій на Донбасі, а також про застосування різних видів зброї та техніки ворогом. ЗСУ утримують оборону на всіх напрямках, не допускаючи прориву ворожих сил. Але ситуація на різних ділянках фронту відрізняється.

Волинський та Поліський напрямки

На цих напрямках оперативна ситуація залишається без суттєвих змін. Війська утримують свої позиції і проводять обстріли по ворогові.

Сіверський та Слобожанський напрямки

Ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах та підтримує щільність мінно-вибухових загороджень. Його мета – недопущення перекидання українських військ на загрозливі напрямки. Ситуація залишається напруженою, але ЗСУ готові відстоювати свої позиції.

Куп’янський напрямок

На цій ділянці фронту ворог не вів наступальних дій, що може свідчити про затримку в його планах або перерозподіл сил і ресурсів.

Лиманський напрямок

У цьому районі ворог 17 разів атакував позиції ЗСУ, спробуючи прорвати оборону в районах Серебрянського лісництва та Тернів. Це свідчить про активну діяльність противника в даному напрямку.

Бахмутський напрямок

ЗСУ відбили 14 атак в районах населених пунктів Білогорівка, Верхньокам’янське, Виїмка та Богданівка. Це показує, що сили оборони активно протистоять ворогу і мають високу бойову готовність.

Авдіївський напрямок

Українські війська відбили 16 атак в районах населених пунктів Очеретине, Бердичі, Уманське, Яснобродівка, Нетайлове та Первомайське. Це свідчить про активну оборону українських військ та вміння стримувати ворожі атаки.

Новопавлівський напрямок

Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне, де було зареєстровано 23 атаки. Це свідчить про жорстокі бої, але українські війська відстоюють свої позиції.

Оріхівський напрямок

Противник атакував позиції наших захисників у районах Старомайорського та Роботиного чотири рази. Ця активність ворога є показником намагання прорватися в даному напрямку.

Херсонський напрямок

Ворог здійснив 4 безуспішні атаки на позиції ЗСУ і не припиняє намагань вибити українські сили з плацдармів на лівобережжі Дніпра.

Втрати ворога

Противником завдано значні втрати – авіація Сил оборони виконала 9 ударів по зосередженню особового складу та військової техніки ворога. Також було знищено 2 керовані авіаційні ракети Х-59 та проведено ураження по 1 зосередженню особового складу та пункту управління БпЛА противника. Це свідчить про ефективність застосування українських сил та засобів.

Джерело: 24tv.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *