Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Харків

Мер Харкова Терехов зізнався, чи спускається в укриття під час тривоги

Мер Харкова Ігор Терехов не ігнорує повітряні тривоги і закликає мешканців міста робити те ж саме. У своєму інтерв’ю TSN.ua, він розповів, що ховатися від тривог не варто, оскільки це може унеможливити виконання робочих обов’язків та змусить перебувати у безпеці далеко від міста. За два роки війни мер Харкова відчуває, що почуття небезпеки притупилося, але він наголошує, що необхідно зберігати обережність і не пропускати повітряні тривоги. На YouTube-каналі ТСН можна переглянути ексклюзивне відео, де мер Харкова розповідає про прильоти, нові наступи на місто і сценарії закінчення війни. Читайте також цю цікаву статтю, щоб отримати більше інформації.

Терехов закликав харків’ян не ігнорувати тривоги.

Мер Харкова Ігор Терехов чесно зізнався, чи спускається в укриття, коли у місті лунає повітряна тривога.

В ексклюзивному інтерв’ю TSN.ua він розповів, що до вибухів звикнути неможливо, однак за два роки війни відчуття небезпеки притупилося.

“Тому ховатися від всіх повітряних тривог… Якщо б я ховався, я б був не на робочому місці, не на вулиці, десь ще. Потрібно ховатися. Я завжди закликаю харків’ян і тих, хто приїхав до Харкова не нехтувати повітряними тривогами. Це дуже важливо”, — сказав Ігор Терехов.

На YouTube-каналі ТСН можна переглянути за цим посиланням відео ТЕРЕХОВ про прильоти, новий “наступ” на Харків і сценарії закінчення війни. ЕКСКЛЮЗИВ

Читайте також:

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *