Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Житомир

Під час нічної тривоги на території Житомирської області спрацювала ППО

Вночі війська Російської Федерації здійснили атаку на Україну за допомогою 28 ударних безпілотників типу “Shahed”. Загальне повітряне напад підтвердило Командування Повітряних Сил ЗСУ. Наразі окупаційні війська РФ використовують ці безпілотники з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – РФ, Чауда – Крим. У відповідь на цю атаку Україна залучила авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони. За результатами бойових дій було збито 24 “шахеди” в межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей. Наголошуємо, що тривалість повітряної тривоги на території Житомирської області становила близько трьох годин. Раніше, вже були подібні випадки, наприклад, в ніч з 5 на 6 грудня було збито дрон-камікадзе на території Житомирської області під час повітряної атаки Росії.

Вночі війська рф запустили по Україні 28 ударних безпілотників типу «Shahed». ППО спрацювала й на території Житомирської області.

Про це 22 грудня повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

«У ніч на 22 грудня 2023 року російські окупаційні війська атакували 28-ма ударними безпілотниками типу «Shahed» з районів Курськ, Приморсько-Ахтарськ – рф,Чауда – Крим. До відбиття повітряного нападу залучено авіацію, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України», – йдеться у повідомленні.

В результаті бойової роботи збито 24 «шахеди» у межах Київської, Одеської, Миколаївської, Херсонської, Житомирської, Рівненської та Хмельницької областей.

Зауважимо, що повітряна тривога на території Житомирської області розпочалася 21 грудня о 23:33 та тривала до 02:08.

Нагадаємо, у ніч з 5 на 6 грудня під час повітряної атаки росіян захисники збили дрон-камікадзе на території Житомирської області.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч з 21 по 22 листопада 2023 року російські окупанти атакували Україну 14 «шахедами» та крилатою ракетою, усі цілі знищили захисники, зокрема, два дрони ППО збила в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram

Джерело: zhitomir.info

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *