Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Повітряна Тривога Харків

У Харкові сталися вибухи

У Харкові під час повітряної тривоги сталося обстріл з боку армії РФ, що спричинило серію вибухів по місту. Місцеві Телеграм-канали та влада міста інформують мешканців про поточну ситуацію. Мера Ігора Терехова закликають бути обережними, а очільника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова характеризують обстановку як загрозливу. Бригадний генерал юстиції Сергій Мельник попереджає про можливе застосування КАБів окупантами та закликає мешканців шукати укриття. Крім Харкова, інші міста України, такі як Дніпро та Запоріжжя, також стали жертвами потужних вибухів під час повітряної тривоги. Слідкуйте за оновленнями і спілкуйтесь з нами через наші канали у Telegram та Viber.

Влада повідомляє про обстріл.

Харкові під час повітряної тривоги сталися вибухи. В Харківській області від 12:31 лунають сирени. 

Про це повідомляють місцеві Телеграм-канали та влада міста.

“У Харкові було чутно вибухи. Вже кілька. Будьте обережні”, – наголосив мера Ігор Терехов. 

Своєю чергою, очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов заявив про обстріл армії РФ: “Харків та Харківський район: будьте обережні! Окупанти завдають ударів”.

Бригадний генерал юстиції Сергій Мельник “Марсель” інформував про загрозу застосування КАБів окупантами та просив мешканців перебувати в укриттях.

Як повідомлялося, раніше у Дніпрі пролунала серія потужних вибухів. Повітряні сили інформували про ракету в напрямку обласного центру. 

Крім того, сьогодні під час повітряної тривоги у Запоріжжі також сталися вибухи. 

Читайте також: 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Джерело: tsn.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *