Online News

Останні Новини Онлайн | Новини технології

Спорт

Лемпард оцінив другий прихід до керма Челсі, натякнувши на шанс для Мудрика і Ко — Футбол 24 – Футбол 24

“Чи думав, що повернуся в Челсі? Я впевнена в собі людина, хочу багато працювати та розуміти гру. Я не думав, що одного разу повернуся на пост головного тренера Челсі, це не було в моїй голові.

Це не незакінчені справи. Зараз у Челсі інший період і я просто хочу зробити все якнайкраще. Формулювання “незакінчені справи” здається дещо голлівудським.

Мудрик провів перше тренування з Лемпардом у Челсі – Шахтар не дозволив їм попрацювати раніше

Великий склад, проблеми з результативністю? Кожен гравець може показати себе з чистого листа на тренуваннях, а атмосфера конкуренції може дати поштовх у матчах. Що стосується проблем з результативністю, то немає такого геніального тренера, який міг би пояснити це.

Все, що я робитиму тут – це тренуватися та спілкуватися з гравцями. На щастя, це було більшою частиною моєї ігрової кар’єри. Просто потрібно постаратися спрямувати підопічних у правильне річище”, – цитує Лемпарда Football London.

“Я зроблю все можливе, а потім подивимося, що буде. Не мені ухвалювати рішення про довгостроковий контракт. Розумію, що мене багато питатимуть про це. Наразі я дуже радий, бо тут багато талантів. Мені було легко прийняти запрошення – це мій клуб”, – наводить слова Френка інсайдер Фабріціо Романо.

Нагадаємо, легенда вже тренував “пенсіонерів” у 2019-2021 роках. Останнім місцем його праці був Евертон Віталія Миколенка.

Мудрика купив божевільний профан – звільнення Поттера настільки логічне, наскільки й абсурдне

Source: football24.ua

ЗАЛИШИТЬ ВІДПОВІДЬ

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *